Cordoba -vopsea de efect Kober - Magazin online de vopsele lavabile si decorative.

Cordoba -vopsea de efect

Este un produs pe bază de apă, special creat pentru finisaje decorative cu aspect estetic deosebit. Folosit exclusiv pentru decorarea suprafețelor interioare, Cordoba permite obținerea unui aspect cromatic dinamic ce pune în valoare pigmenții sidefați folosiți.

mai multe detalii..

Gama cromatica.

Pret.

417 lei
- +
trebuie sa alegeti o culoare
Preturile sunt exprimate in lei si contin TVA

Specificatii tehnice.

Categorii:

Vopsele de efect

Stoc:
in stoc
Textura:
fina
Capacitate:
1.5L
Aspect:
semimat
Putere de acoperire:
12-15mp/1,5L
Utilizare:
interior

Documente.

Specificatii tehnice.
download
CatalogCordoba
download

CULORILE PREZENTATE SUNT ORIENTATIVE

Informatii generale:

Este un produs pe bază de apă, special creat pentru finisaje decorative cu aspect estetic deosebit. Folosit exclusiv pentru decorarea suprafețelor interioare, Cordoba permite obținerea unui aspect cromatic dinamic ce pune în valoare pigmenții sidefați folosiți.

Sistemul este recomandat pentru realizarea unor interioare exclusiviste, spații cu adevărat unice ce reflectă abilitatea / fantezia aplicatorului. Suprafețele astfel acoperite au o textură catifelată, plăcută la atingere. Cordoba este soluția ideală pentru a da o notă distinctă și artistică oricărui spațiu comercial sau rezidențial.

Avantaje:

•  valoare estetică extraordinară;
•  contraste multicolore, se pot crea ambiente antice și misterioase sau moderne și rafinate;
•  accentuează atât creativitatea și stilul aplicatorului, cât și rafinamentul și perfecționismul clientului;
•  crează un ambient unic și personalizat;
•  aplicare ușoară și rapidă.

Aplicare:

Se aplică primul strat de fond (grundul G8705 alb sau nuanțat) folosind trafaletul cu păr scurt. Stratul de fond se diluează cu apă curată și rece (15 - 25°C). Astfel se obține un strat omogen ideal pentru aplicare. Al doilea strat, finisajul decorativ Cordoba, se aplică la 60 min. după uscarea stratului de fond G8705. Se aplică nediluat, uniform, utilizând drișca. Al treilea strat de finisaj decorativ Cordoba se aplică tot în strat subțire pe porțiuni mici de 60 x 60 cm. ce vor fi modelate ulterior. Modelarea se realizează prin mișcări circulare utilizând, la alegere, următoarele instrumente: drișca din inox cu colțurile rotunde, pensula spaniolă, un burete umezit sau o mănușă de lână.

Pregatirea suportului:

Suprafața de bază trebuie să fie rezistentă, compactă, curată și uscată. Este recomandat ca produsul să fie aplicat pe un suport neted și perfect plan pentru a obține efectul decorativ.

Suporturi indicate:

Suprafete noi sau acoperite deja cu vopsele în dispersie, dupa impregnare si fixare cu amorsa G8101 (pentru uniformizarea capacitatii de absorbtie a suportului).

Conditii de aplicare:

Produsul trebuie sa fie conditionat la 10 - 30°C si omogenizat; temperatura mediului: 10 - 30°C; umiditatea relativa a mediului: max. 70%.

Depozitare:

Depozitarea se face în spatii închise, uscate, acoperite, aeriste, ferite de acțiunea intemperiilor si radiatiilor solare, la  temperaturi cuprinse între 5 - 25°C.

Nuante:

5 culori de baza, care se pot aplica ca atare, dar si nuanta: argintiu, aluminiu, auriu, cupru, sidef.

Uscare:

Cca. 15 minute la 20 ± 2°C si  umiditate relativa 65 ± 5%.

Consum:

Cca 12 - 15 m²/cutie 1,5 l, în functie de numarul de straturi, stilul si îndemânarea aplicatorului.

 

Contact.