Sistemul Calcio Vecchio-fin Kober - Magazin online de vopsele lavabile si decorative.

Sistemul Calcio Vecchio-fin

Calcio vecchio este un finisaj decorativ premium, bazat pe o serie de pigmenți speciali, cu reflexe irizante și aspect vizual plin de personalitate.

mai multe detalii..

Continut Pachet:

Calcio vecchio- vopsea aspect fin

vezi detalii
369 lei

Calcio Vecchio -grund

vezi detalii
149 lei

Gama cromatica.

Pret.

518 lei
- +
trebuie sa alegeti o culoare
Preturile sunt exprimate in lei si contin TVA

Specificatii tehnice.

Categorii:

Vopsele de efect

Stoc:
in stoc

CULORILE PREZENTATE SUNT ORIENTATIVE

Informatii generale:

Calcio vecchio este un finisaj decorativ premium, bazat pe o serie de pigmenți speciali, cu reflexe irizante și aspect vizual plin de personalitate.

Folosit exclusiv pentru interior, sistemul are un aspect de de metal brut, neprelucrat, ce permite realizarea unor ambiente clasice sau modern-contemporane. De asemenea, remarcăm aspectul tactil al finisajului, suprafețele acoperite cu Calcio vecchio având o textură plăcută la atingere, ușor aspră, asemănătoare nisipului. Menționăm că sistemul este disponibil în două versiuni distincte, cu textură fină sau grosieră.

Avantaje:

- creează un ambient unic și personalizat;
- aplicare ușoară și rapidă;
- efecte cromatice speciale ce pun în valoare fantezia și îndemânarea aplicatorului;
- aspectul vizual obținut variază în funcție de unghiul de incidență al luminii.

Aplicare:

Se recomanda aplicarea unui strat de amorsa G8706 diluat 10% cu apa rece, utilizând trafaletul pentru a ob]ine un substrat omogen ideal pentru aplicare.
Stratul de finisaj decorativ Calcio vecchio texturat fin sau grosier se aplica nediluat sau diluat max. 5%, cu pensula spaniola, uniform sau aleatoriu, in functie de modelul dorit. Aplicarea se poate si in alte modalitati, cu trafaletul (diluat 10%), drisca (nediluat), manusa de lâna, in functie de imaginatia aplicatorului.

Pregatirea suportului:

Suprafa]a de baza trebuie sa fie rezistenta, compacta, curata si uscata. Este recomandat ca produsul sa fie aplicat pe un suport neted si perfect plan pentru a ob]ine efectul decorativ.

Suporturi indicate:

Suprafete noi sau acoperite deja cu vopsele în dispersie, dupa impregnare si fixare cu amorsa G8101 (pentru uniformizarea capacitatii de absorbtie a suportului).

Conditii de aplicare:

Produsul trebuie sa fie conditionat la 10-30°C si omogenizat; temperatura mediului: 10-30°C; umiditatea relativa a mediului: max. 70%.

Depozitare:

Depozitarea se face în spatii închise, uscate, acoperite, aeriste, ferite de actiunea intemperiilor si radiatiilor solare, la  temperaturi cuprinse între 5-25°C.  

Variante disponibile:

Texturat fin si texturat grosier.

Uscare:

2 ore la 20±2°C si umiditate relativa 65±5%.  

Consum:

Cca 12-15 mp/cutie 1,5L, în functie de numarul de straturi, stilul si îndemânarea aplicatorului.

 

Contact.