Sistemul Cordoba Kober - Magazin online de vopsele lavabile si decorative.

Sistemul Cordoba

Sistem pe baza de apa pentru finisari  decorative ale suprafetelor interioare. Finisajele decorative Cordoba sunt produse cu nuante cromatice schimbatoare ce au în compozitie pigmenti speciali sidefati, materiale de umplutura si aditivi speciali.  

mai multe detalii..

Continut Pachet:

Cordoba -vopsea de efect

vezi detalii
289 lei

Cordoba -grund

vezi detalii
89 lei

Gama cromatica.

Pret.

380 lei
- +
trebuie sa alegeti o culoare
Preturile sunt exprimate in lei si contin TVA

Specificatii tehnice.

Categorii:
Stoc:
in stoc

CULORILE PREZENTATE SUNT ORIENTATIVE

Informatii generale:

Sistem pe baza de apa pentru finisari  decorative ale suprafetelor interioare. Finisajele decorative Cordoba sunt produse cu nuante cromatice schimbatoare ce au în compozitie pigmenti speciali sidefati, materiale de umplutura si aditivi speciali.  

Sistemul este utilizat pentru a crea interioare privilegiate, exclusiviste, cu efecte decorative diverse în functie de abilitatea/fantezia aplicatorului, sunt produse cu reflexe irizante, de curcubeu. Catifelati si moi la atingere, peretii pe care se aplica finisajul decorativ Cordoba confera ambiente antice, misterioase, dar si contexte moderne, elegante, rafinate. Ideal pentru hoteluri, sedii de firma, cladiri istorice, vile, etc, carora le da o nota distincta si artistica.

Avantaje:

     - valoare estetica intensa;

     - contraste multicolore;

     - simbolizeaza creativitatea si stilul de prima clasa, rafinamentul si perfectionismul;

     - confera ambiente unice, personalizate;

     - aplicare usoara, rapida;

     - diferite modele si efecte, functie de aplicare;

Aplicare:

Primul strat de fond (grundul G8705 alb sau nuantat) se aplica cu trafaletul cu par scurt, diluat 10% cu apa rece, curata (15-25°C), pentru a ob]ine un strat omogen, ideal pentru aplicare. Al doilea strat este stratul de finisaj decorativ Cordoba, care se aplica dupa o ora de la uscarea stratului de fond G8705. Aplicarea se face cu produs nediluat, uniform, intinzându-se cu drisca. Al treilea strat de finisaj decorativ Cordoba se aplica tot în strat subtire, pe portiuni mici de cca. 60cm*60cm, pentru a putea fi modelat. Modelarea se realizeaza prin miscari circulare, utilizând, la alegere, urm\toarele instrumente: drisca din inox având colturile rotunde, pensula spaniola, burete umezit sau manusa de lâna.

Pregatirea suportului:

Suprafata de baza trebuie sa fie rezistenta, compacta, curata si uscata. Este recomandat ca produsul sa fie aplicat pe un suport neted si perfect plan pentru a obtine efectul decorativ.

Suporturi indicate:

Suprafete noi sau acoperite deja cu vopsele în dispersie, dupa impregnare si fixare cu amorsa G8101 (pentru uniformizarea capacitatii de absorbtie a suportului).

Conditii de aplicare:

Produsul trebuie sa fie conditionat la 10-30°C si omogenizat; -temperatura mediului: 10-30°C; -umiditatea relativa a mediului: max. 70%.

Depozitare:

Depozitarea se face în spatii închise, uscate, acoperite, aeriste, ferite de ac]iunea intemperiilor si radiatiilor solare, la  temperaturi cuprinse între 5-25°C.

Nuante:

5 culori de baza, care se pot aplica ca atare, dar si nuanta: argintiu, aluminiu, auriu, cupru, sidef.

Uscare:

Cca. 15 minute la 20±2°C si  umiditate relativa 65±5%.

Consum:

Cca 12-15 mp/cutie 1,5L, în functie de numarul de straturi, stilul si îndemânarea aplicatorului.

 

Contact.